Proiectare

La cerere, firma noastră poate efectua aplicaţii electrice şi industriale automatizate sau computerizate pe sisteme cu componente analogice şi digitale, cu microcontrolere acoperind toată gama (de la low-cost la high-end), precum şi sisteme clasice tip PTC în gamă industrială sau normală. Dezvoltăm, de asemenea, şi firmware-ul şi software-ul aferent. Mediul de execuţie poate fi dedicat sau de uz general, pornind de la nivel scăzut cu aplicaţii particularizate pe respectiva platformă, continuînd cu micro-kernel-uri şi mini-sisteme de operare specializate, mergând mai departe cu sisteme de timp real şi chiar, la nivele mai înalte, cu sisteme deja celebre ca Windows XP Embedded şi Linux, ajungându-se până la sisteme de operare end-user şi aplicaţii Desktop. La aceste proiecte firmware şi software se folosesc medii de dezvoltare vizuale. Unele dintre acestea sunt specifice tipurilor de microcontrolere utilizate, iar altele sunt medii foarte populare, ca de exemplu Microsoft Visual Studio. Sub aceste medii dezvoltarea se face în diverse limbaje ca Assembler, C(ANSI), Pascal, C++, Java, folosindu-se diverse tehnologii, cum ar fi, de exemplu COM/DCOM sau DOT NET. În plus, se pot realiza aplicaţii PC auxiliare sistemului dezvoltat sau chiar aplicaţii tip outsourcing, aplicaţii web folosind limbaje şi tehnologii specifice (PHP, JSP, servlets, ASP/.NET, XML etc) şi aplicaţii cu baze de date (Microsoft SQL Server, ORACLE, MySQL etc).

 

Evolutie si Inovatie - PROMAT este constienta ca intreg mediul economic se afla in continua si rapida evolutie; suntem pregatiti sa facem fata noilor provocari, sa deschidem noi drumuri si sa ne imbunatatim in permanenta activitatea.

Calitate - PROMAT ofera produse de calitate; PROMAT trebuie sa serveasca orice solicitare a fiecarui client cu promptitudine, fara cusur si fara exceptie; opiniile clientilor nostri sunt cele mai importante jaloane de construire a viitorului fabricii.

Ecologie - beneficiile economice nu trebuie sa fie obtinute prin ignorarea efectelor asupra mediului inconjurator; responsabilitatea fata de mediu este cultivata atat la nivelul companiei cat si la nivelul fiecarui angajat in parte.