Firma noastră a fost dintotdeauna deschisă spre inovaţie şi în ultimii 3 ani a obţinut 19 brevete internaţionale. Începând de anul trecut am fost incluşi în sistemul naţional de cercetare-dezvoltare prin acreditarea obţinută de la ANCS (Autoritatea Naţională pentru Cercetare Ştiinţifică) ca unitate de cercetare-dezvoltare.

Imagine circuite

Produsele noastre au ajuns la o performanţă de necontestat, fiind dezvoltate prin tehnici de proiectare cât mai simple şi mai fiabile. Ele trebuie realizate pentru un anumit domeniu de aplicare şi de aceea noi trebuie să facem anumite customizări din faza de proiectare. În final produsul va fi integrat in ansamblul în care se va folosi.

Echipa de cercetare-proiectare reprezintă cheia succeselor noastre. Compartimentul de profil este compus din 12 ingineri, care îmbină cu succes avantajele unei îndelungate experienţe cu interesul şi deschiderea faţă de nou. Astfel, firma noastră achiziţionează tehnologii de ultimă oră din întrega lume pentru a impune noi standarde de calitate în domeniul modernizării locomotivelor. .

Imagine SMDS-LE